Over

Een goed bouwjaar 1972, een jaar waarin veel is gebeurd: De snelweg E10 werd geopend door onze Koningin Juliana samen met Belgische Koning Boudewijn. Helaas overleed Mahalia Jackson op 7 januari 1972. Daarentegen schaatst Atje Keulen-Deelstra als een tierelier. Er wordt zelfs een prins geboren op 27 maart. Er komt een akkoord over de beperking van kernwapens en Ajax wint de cup, mijn leven begint!

Niet dat ik nou kan zeggen: ‘Er is een waar genie geboren’. Doch, in de puberteit komt het toch steeds meer naar voren: ik ben creatief! Gelukkig kan ik op school eindexamen doen in handvaardigheid, stroom ik moeiteloos door naar de Modevakschool en ga vandaar door naar de Kunstacademie Fotografie. Ook doe ik nog een cursus ‘Kunst en Antiek’ bij het veilinghuis Glerum. Her en der maak ik etalages, ook haal steeds vaker mooie spullen weg van braderieën en knap die op. Regelmatig bezoek ik antiekmarkten en mijn partner wordt langzaam aan gek van mijn verzamelwoede. Nog maar niet te spreken over de maandelijkse veranderingen in huis.

Nee, ik ben ook zeker niet vies van het gevraagd -en ongevraagd- geven van interieuradviezen bij familie en vrienden. Ook word ik steeds vaker gevraagd om de styling te verzorgen van feesten. Het is duidelijk: ik maak mijn droom waar en begin mijn eigen bedrijf: sinds 2007 is StylingCentraal een feit!